PREDSTAVITEV JESENIŠKIH ŠPORTNIH DRUŠTEV IN KLUBOV

PREDSTAVITEV JESENIŠKIH ŠPORTNIH DRUŠTEV IN KLUBOV

DAN ŠPORTA – četrtek, 23. september 2021 – slovenski športni praznik

Tudi letos bomo v četrtek, 23. septembra praznovali slovenski športni praznik, DAN ŠPORTA. Prvič smo ga skupaj praznovali lansko leto. Letošnji praznik ponovno sovpada začetkometkom evropskega tedna športa.

Ob praznovanju državnega praznika DAN SLOVENSKEGA ŠPORTA smo se odločili, da vas v imenu ŠPORTNE ZVEZE JESENICE, ZAVODA ZA ŠPORT JESENICE IN OBČINE JESENICE POVABIMO NA SKUPNO PRAZNOVANJE PRAZNIKA, KI BO V ČETRTEK 23.9.2021 NA ČUFARJEVEM TRGU OD 17.00 DO 19.30.

Na praznovanju bodo jeseniška športna društva in klubi predstavili svojo športno dejavnost. Obiskovalci se bodo v različnih športnih aktivnostih lahko preizkusili in dobili informacije, kje in kdaj se društvom in klubom lahko pridružijo in pričnejo z organizirano vadbo.

Poziv jeseniškim športnim društvom in klubom:

Jeseniška športna društva in klube vabimo, da se nam v četrtek, 23. septembra med 17:00 in 19:00 ob skupnem praznovanju praznika športa pridružijo na Trgu Toneta Čufarja. V času praznovanja bodo predstavila svojo športno dejavnost.

Vsa športna društva in klube, ki želijo sodelovati na praznovanju in občanom predstaviti svojo športno dejavnost vabimo, da se do ponedeljka, 20.9.2021 prijavijo po elektronski pošti na naslov: [email protected] (Gaber Šorn). Prijava naj vsebuje:

  • naziv društva, kluba,
  • kontaktna oseba, s katero bomo usklajevali vse potrebno (e-mail, GSM),
  • navedba željo društva ali želi svojo dejavnost samo predstavitvi ali predstaviti s prikazom športne dejavnosti na trgu?
  • društvo posreduje opis dejavnosti, ki ga uporabimo za vašo predstavitev,
  • v prijavi društvo lahko navede vse podatke, ki bi zanimali morebitne nove člane ob vpisu ali pridobivanju podatkov o društvu za vpis novih članov (kje, kdaj in pri kom),
  • ali za predstavitev potrebujete stojnico,
  • ali na prireditev pošiljate svojega člana z vidnejšimi uspehi, katerega bi predstavili na prireditvi,
  • ima društvo lastno idejo, kako bi se na prireditvi predstavili,
  • društvom ponujamo možnost, da za obiskovalce pripravi vadbeno postajo, na kateri se bodo obiskovalci lahko preizkusili v vaši športni panogi.

Sporočamo vam, da se nam je pridružil tudi Javni sklad kulturnih dejavnosti Jesenice, ki nam ob prazniku podarja nastop pihalnega orkestra Jesenice – Kranjska Gora (nastop ob 18:00)

Vse obiskovalce naprošamo, da skupaj spoštujemo pogoje PCT in vse varnostne ukrepe NIJZ.

Vabljeni, da se nam na praznovanju pridružite!

Related Posts

Status kopališča Ukova: ODPRTO

X