Rekreacijsko drsanje v dvorani Podmežakla

Rekreacijsko drsanje v dvorani Podmežakla

2.10.2020

PRIČENJAMO Z REKREACIJSKIM DRSANJEM

Vse ljubitelje drsanja obveščamo, da v soboto, 3.10.2020 pričenjamo z rekreacijskim drsanjem.

Rekreacijsko drsanje za občane bo v Športni dvorani Podmežakla na sporedu ob sobotah, nedeljah, praznikih in šolskih počitnicah predvidoma do konca meseca marca okvirno med 15:00 in 16:30.

Točen razpored terminov najdete na spletni strani Zavoda za šport Jesenice v uradnem urniku Športne dvorane Podmežakla ali na povezavi:
https://urniki.zsport-jesenice.si

V času rekreacijskega drsanja je potrebno spoštovati priporočila NIJZ-ja in vstopno-izstopna pravila za enosmerno gibanje v dvorani. Vhod v dvorano je mimo recepcije kjer obiskovalci plačajo vstopnico in si lahko izposodijo drsalke. Ob vstopu v dvorano in izhodu si je potrebno razkužiti roke in nositi zaščitno masko do vstopa na drsališče.

V primeru hkratnega prihoda večjega števila obiskovalcev, le ti ob upoštevanju zadostne razdalje vsaj 1,5m, počakajo zunaj objekta. Izhod iz dvorane je ob steni avle. Vstopno-izstopne smeri so označene s talnimi oznakami.

Vabljeni, da se nam pridružite!

V skupnih zaprtih prostorih športnega parka Podmežakla je obvezna uporaba mask, higiene rok in kašlja ter vzdrževanje razdalje
https://www.nijz.si/sites/www.nijz.si/files/uploaded/priporocila_maske.pdf

Cenik
rekreacijsko drsanje mladina do 19 let2 €
rekreacijsko drsanje odrasli3,5 €
izposoja drsalk3,5 €

Related Posts

Status kopališča Ukova: ODPRTO

X