Razpisi

11. POMLADNI TEK - JESENICE 2018

sobota 17.3.2018, Jesenice, trg na Stari Savi

Program:

  • Start Unesco teka trojk za najmlajše, osnovne šole in rekreativce ob 10:00 uri
  • Start teka na 10 km ob 11:30 uri

Nagrade: Prvi trije absolutno prejmejo pokal, prvi trije v vsaki kategoriji prejmejo medalje, poleg medalj pa bo tudi nekaj praktičnih nagrad.

Startnina za tek na 10 km: 8 € v predprijavi (do 9.3.2018) in 10 € na dan tekmovanja (vsak tekač prejme praktično darilo in bon za prehrano, predprijavljeni pa tudi personalizirano startno številko)

Startnine za otroške teke ni, prav tako ne štejejo osvojena mesta, vsi otroci pa prejmejo medaljo in sladko presenečenje.

Prijave bodo možne od meseca februarja 2018 na spletnem portalu PRIJAVIM.SE. Po prijavi dobite na vašo elektronsko pošto podatke za nakazilo prijavnine.
Pretekli absolutni zmagovalci in zmagovalke se lahko prijavijo BREZPLAČNO, v tem primeru nas kontaktirajte, da vas vpišemo med prijavljene.

V času teka bodo ceste po katerih se teče zaprte za promet.

Prireditev je organizirana v sklopu prireditev ob občinskem prazniku Občine Jesenice. Vzporedno s prireditvijo bo potekal tudi Jožefov sejem na isti lokaciji. Po startu teka in po razglasitvi bo organizirana živa glasba, zato boste lahko po prireditvi uživali v sejmu, ter se na prireditvene prostoru zadržali do poznega popoldneva.

Prijavi se lahko vsakdo, ne glede na starost, spol ali kondicijsko pripravljenost.

Več informacij o teku na 051 685 240 Gaber ali mail: zsj.programi@siol.net

Več informacij, kategorije, trasa teka:

Sponzorji, podporniki, donatorji..:

Občina Jesenice Fundacija za šport